Eurobody Hydraulics

Partenerul Tău de Încredere pentru Service și Echipamente Robuste

Experiență și Devotament

Fondată în 2015, Eurobody Hydraulics este o companie românească cu o viziune dedicată calității și performanței în domeniul construcțiilor de caroserii industriale grele. Ne mândrim cu un capital integral românesc și o echipă de specialiști înalt calificați, gata să ofere soluții personalizate și servicii de top pentru clienții noștri.

Parteneriatul Nostru, Cheia Succesului Tău

Eurobody Hydraulics este mai mult decât un furnizor de caroserii industriale, este partenerul tău de încredere în toate aspectele legate de echipamentele tale. Contactează-ne pentru a discuta cum putem contribui la succesul și eficiența operațiunilor tale. Eurobody Hydraulics - În Serviciul Performanței și Durabilității!

Oferta Noastră

Expertiza în Echipamente Durabile

Service și Mentenanță

Echipa noastră de experți asigură servicii de service și mentenanță pentru întreaga gamă de echipamente. Indiferent de complexitatea problemei, suntem aici pentru a menține operaționalitatea optimă a echipamentelor tale.

Recondiționare Profesională

Punem la dispoziție servicii de recondiționare pentru a extinde durata de viață a echipamentelor tale. Cu o abordare profesională și tehnici avansate, ne asigurăm că echipamentele tale funcționează la parametri maximi.

Echipamente Specializate
și Robuste

Livrăm echipamente specializate proiectate pentru a rezista condițiilor dificile din România. Indiferent de sectorul în care activezi, oferim soluții robuste și fiabile, adaptate la cerințele tale specifice.

Parteneriate Durabile

Colaborăm strâns cu clienții noștri, construind parteneriate durabile bazate pe încredere și performanță. Fie că este vorba de service, mentenanță sau livrarea de echipamente, ne angajăm să oferim soluții adaptate nevoilor tale.

FASSI GRUP

Executam lucrari de service, mentenanta si reconditionari pentru toata gama de echipamente.

Detalii

MILITARE

Echipe specializate în vehicule militare, colaborând cu furnizorii noștri de renume internațional.

Detalii

SPECIALE

Livram echipamente specializate ce rezista conditiilor dificile din Romania.

Detalii

Contactează-ne

Sunteți la un click distanță pentru a începe o colaborare de succes. Răspundem rapid la întrebările tale și suntem aici pentru a vă susține.