EUROBODY HYDRAULICS este o companie fondata in Februarie 2015 avand capital integral romanesc ce are domeniu de activitate constructia de caroserii industriale grele. Executia echipamentelor este realizata la standarde europene iar experienta personalului este de peste 15 ani.

Construim atat caroserii simple (bene basculabile, platforme transport, stropitori stradale) cat si complexe, adaptate fiecarui client pentru lucrari specializate, de nisa (ateliere de monitorizare si raspuns in cazuri de urgenta, masini de pompieri, nacele linii cale ferata, interschimbabile, s.a.m.d).

  • Controlul calitatii

Avem personalt inalt calificat in parteneriat cu furnizorii nostri din Europa si din intreaga lume, astfel, putem garanta ca echipamentul livrat se comporta la cele mai inalte standarde, in cele mai dure conditii pentru piata romaneasca.

  • Dotari

Folosim proiectarea asistata de calculator (cu software specializat CAD) si pornind de la documentatia tehnica a vehiculelor calculam incarcarile specifice pe axe, imbinam calculul (folosind software specializat de calcul al incarcarilor pe axe, dimensionare platforme, etc.) cu prescriptiile normativelor interne si internationale ce reglementeaza constructia acestor utilitare. Astfel avem capacitatea de a depista eventualele probleme (omologari RAR) inca din faza de proiectare, vehiculul poate fi folosit in conditii maxime de siguranta si exploatare.

Productia beneficiaza de utilaje de indoit tabla de otel, masini de debitat profile din aluminiu si otel, abkant, masina automata de sablat cu alice, aparate de sudura in atmosfera controlata MIG – MAG, pod rulant cu sarcina de 5 tone, masina de debitat cu plasma, utilaj de montat pereti izotermi cu vacuum, compresoare de aer, laborator de vopseluri, etc.

EUROBODY HYDRAULICS construieste caroserii pentru toata gama de autovehicule: Citroen, DAF, Ford, Iveco, MAN, Renault, Scania, Volkswagen, Volvo etc.

Viziune

Sa fim recunoscuti ca un partener puternic in contructia caroseriilor specializate pe piata europeana, un partener ce se implica in dezvoltarea si modernizarea Romaniei. Viziunea noastra este sa oferim servicii si echipamente peste standardele internationale impuse.

Misiune

Sa livram echipamente specializate ce rezista conditiilor dificile din Romania. Echipamente ce se comporta peste asteptari, la un pret competitiv.

Autorizari